Cihazlar ve Aksesuarlar
Charlotte al pandoro e spumante
Hazırlık 30 dk
Toplam 4sa 50 dk
8 porzioni
Malzemeler
-
100 g di zucchero
-
120 g di spumante + q.b
-
3 tuorli
-
4 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
-
250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
150 g di pandoro
-
60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
75.6 mg
Protein
3.9 g
Kalori
1203.8 kJ /
287.7 kcal
Yağ
16.9 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
10 g
Karbonhidrat
28.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cenone in allegria
10 Tarif
İtalya
İtalya