Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

Risotto allo champagne con lardo di Colonnata

4.3 28 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 1 porro a pezzi
  • 1 scalogno in quarti
  • 100 g di burro a pezzi
  • 500 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 300 g di Champagne
  • 1000 g di brodo di pollo caldo
    1000 g di acqua, calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 12 fette di lardo di Colonnata (sottili)
  • 1 mazzetto di erba cipollina fresca lavata ed asciugata

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 0 mg
Protein 11.2 g
Kalori 2531 kJ / 605 kcal
Yağ 33.9 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 67.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...