Curry rouge de canard

Curry rouge de canard

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • 100 g de vermicelles de riz
  • 20 g d'huile végétale
  • 200 g d'oignons
  • 1 piment rouge frais et un peu pour la garniture
  • 80 - 90 g de pâte de curry rouge (voir « Conseil(s) »)
  • 150 g de poireau
  • 150 g de chair de potiron
  • 50 g champignon shiitaké frais
  • 600 g d'eau
  • 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 200 g d'huile de friture
  • 250 g de lait de coco
  • 2 magrets de canard avec la peau
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • fleur comestible (isteğe bağlı)

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1086.3 mg
Protein 24.3 g
Kalori 1905.4 kJ / 455.4 kcal
Yağ 19 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 10.8 g
Karbonhidrat 41.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...