Tortellini à la ricotta et aux épinards

Tortellini à la ricotta et aux épinards

5.0 9 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 9sa
8 portions

Malzemeler

La farce (la veille)
  • 250 g d'eau
  • 250 g d'épinards surgelés
  • 15 g d'échalote
  • 20 g de beurre
  • 200 g de ricotta fraîche
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 100 g de semoule de blé dur
  • 4 œufs
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 391.6 mg
Protein 12.4 g
Kalori 1231.2 kJ / 294.3 kcal
Yağ 9.6 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 4.5 g
Karbonhidrat 39.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...