Risotto aux asperges et petits pois

Risotto aux asperges et petits pois

3.0 30 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 100 g d'échalotes en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • 400 g d'asperges épluchées en tronçons
  • 250 g de petits pois frais
  • 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g de copeaux de parmesan

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 21 g
Kalori 2303 kJ / 548 kcal
Yağ 17 g
Karbonhidrat 72 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...