Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives

Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives

3.4 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 200 g d'oignons blancs en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 350 g de fenouils en quartiers
  • 3 c. à soupe de curry en poudre
  • du sel
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g d'eau
  • 300 g d'endives en fines lamelles
  • 20 noix de saint-jacques

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 39 g
Kalori 1974 kJ / 474 kcal
Yağ 29 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...