Cihazlar ve Aksesuarlar
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
Hazırlık 25 dk
Toplam 8sa 30 dk
8 Portionen
Malzemeler
Panna Cotta
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Marzipanrohmasse in Stücken100 g
-
Milch360 g
-
Zucker40 g
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt240 g
Maracuja-Sauce
-
Maracuja-Nektar400 g
-
Vanillepuddingpulver20 g
-
Minze (isteğe bağlı) abgezupft, zum Garnieren2 Stängel
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Sodyum
70 mg
Protein
5 g
Kalori
1099 kJ /
263 kcal
Yağ
17 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Tarif
Almanya
Almanya