Gnocchi alla romana alle erbette
TM6

Gnocchi alla romana alle erbette

3.3 (7 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 g di acqua
  • 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di semolino di grano
  • 800 g di latte
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
  • 5 g di sale
  • 60 g di burro + q.b.
  • 2 tuorli
  • 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
    veya 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1217.5 kJ / 291 kcal
Protein
11.8 g
Karbonhidrat
30.2 g
Yağ
14.5 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Lif
1.6 g
Sodyum
378.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818345