Cihazlar ve Aksesuarlar
Gnocchi alla romana alle erbette
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porzioni
Malzemeler
-
500 g di acqua
-
200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
-
80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
450 g di semolino di grano
-
800 g di latte
-
1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
-
5 g di sale
-
60 g di burro + q.b.
-
2 tuorli
-
2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca4 - 5 fili di erba cipollina fresca a pezzi
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
378.7 mg
Protein
11.8 g
Kalori
1217.5 kJ /
291 kcal
Yağ
14.5 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
30.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Voi...Noi...Bimby® - Febbraio 2024
31 Tarif
İtalya
İtalya