Gnocchi alla romana alle erbette

Gnocchi alla romana alle erbette

3.5 11 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porzioni

Malzemeler

  • 500 g di acqua
  • 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di semolino di grano
  • 800 g di latte
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
  • 5 g di sale
  • 60 g di burro + q.b.
  • 2 tuorli
  • 4 - 5 fili di erba cipollina fresca a pezzi
    2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 378.7 mg
Protein 11.8 g
Kalori 1217.5 kJ / 291 kcal
Yağ 14.5 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 30.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...