Cihazlar ve Aksesuarlar
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 50 dk
15 dilim
Malzemeler
-
çavdar unu250 g
-
tam buğday unu250 g
-
su ılık480 g
-
taze maya ufalanmış25 g
-
keten tohumu40 g
-
kabak çekirdeği içi40 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 dilim
Sodyum
266.9 mg
Protein
5.4 g
Kalori
663.2 kJ /
158.5 kcal
Yağ
3.4 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
27.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye