Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola

Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola

4.8 36 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 50 g di anacardi non salati
  • 5 g di sale + q.b.
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 350 g di pasta secca corta tipo farfalle
  • 150 g di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
  • 100 g di bresaola a listarelle
  • 50 g di olive nere denocciolate a rondelle
  • 125 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 947 mg
Protein 30.9 g
Kalori 3241 kJ / 774.8 kcal
Yağ 41.1 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 9.1 g
Karbonhidrat 74.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...