Ravioli di Santo Stefano

Ravioli di Santo Stefano

4.8 4 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
6 porzioni

Malzemeler

Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci baby freschi
  • 5 g di sale
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 100 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 662.1 mg
Protein 20.1 g
Kalori 2035.3 kJ / 486.5 kcal
Yağ 27.2 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 14.6 g
Karbonhidrat 43 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...