Pâté di vitello in gelatina

Pâté di vitello in gelatina

3.6 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 8sa 30 dk
8 porzioni

Malzemeler

  • 65 g di cipolla bianca a pezzi
  • 70 g di lardo a pezzi
  • 70 g di pancetta dolce, a cubetti
  • 40 g di burro
  • 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 150 g di vino bianco secco
  • 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 rametti di maggiorana le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 bacche di ginepro
  • 220 g di burro fuso
  • 20 g di Marsala
  • 20 g di Cognac
Gelatina
  • 1000 g di acqua
  • 2 dadi per gelatina
  • 40 g di Marsala
  • 1 pizzico di sale
  • cetriolini sott'aceto (isteğe bağlı) a piacere
  • olive nere (isteğe bağlı) a piacere
  • olive verdi (isteğe bağlı) a piacere
  • capperi (isteğe bağlı) a piacere

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 349 mg
Protein 16.3 g
Kalori 1932.4 kJ / 461.9 kcal
Yağ 39.9 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 16.6 g
Karbonhidrat 3.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...