Pasta e cavolfiore alla napoletana

Pasta e cavolfiore alla napoletana

4.1 99 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 spicchio di aglio privato dell'anima
  • 1 peperoncino piccolo
  • 100 g di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
  • 400 g di cavolfiori le cimette a pezzi piccoli
  • 850 g di acqua calda (non bollente)
  • 2 pomodori pelati a pezzi
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 320 g di pasta corta mista
  • 1 pizzico di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 471.4 mg
Protein 17.5 g
Kalori 2035.5 kJ / 486.5 kcal
Yağ 18.4 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 66.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...