Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia

Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia

4.5 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

Panna cotta allo zafferano
  • acqua fredda q.b.
  • 10 g di gelatina in fogli
  • 250 g di latte intero
  • 130 g di zucchero
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
Crema all'arancia
  • 300 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato (vedere varianti)
  • 100 g di zucchero
  • 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
  • cioccolato fondente in scagliette, a piacere
  • 6 amarene sciroppate sgocciolate

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 37.1 mg
Protein 4.2 g
Kalori 1491.3 kJ / 356.5 kcal
Yağ 14 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 56.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...