Cihazlar ve Aksesuarlar
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Hazırlık 40 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
698.1 mg
Protein
34.7 g
Kalori
1895.3 kJ /
453 kcal
Yağ
23 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
8.5 g
Karbonhidrat
21.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
5 Ingredients
70 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda