Pane ripieno Margherita

Pane ripieno Margherita

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 15 dk
8 porzioni

Malzemeler

Impasto
  • 240 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 400 g di farina e un altro po' per infarinare
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 140 g di pomodori essiccati, sottolio,
    sgocciolati
  • 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di olio di oliva
  • 4 pizzichi di pepe
  • 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 8 porzioni

Sodyum 5746.2 mg
Protein 137.5 g
Kalori 13193 kJ / 3153.2 kcal
Yağ 116.9 g
Lif 34.4 g
Doymuş Yağ 46.7 g
Karbonhidrat 400.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...