Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto alle castagne
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
-
250 g di castagne cotte e pelate
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 cipolla in quarti
-
320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
-
100 g di vino bianco secco
-
2 dadi per brodo vegetale2 cucchiai di dado per brodo vegetale
-
800 g di acqua
-
20 g di burro
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
105.9 mg
Protein
11.5 g
Kalori
2177.8 kJ /
520.5 kcal
Yağ
16.4 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
82.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Voi...Noi...Bimby® - Ottobre 2023
31 Tarif
İtalya
İtalya