Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
3 porzioni

Malzemeler

  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı) schiacciato
  • 15 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di filetti di scorfano puliti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 528.3 mg
Protein 32.4 g
Kalori 945 kJ / 226 kcal
Yağ 9.1 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 1.2 g
Karbonhidrat 3.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...