Cihazlar ve Aksesuarlar
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
3 porzioni
Malzemeler
-
6 pomodori ciliegino a metà
-
100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
-
1 spicchio di aglio (isteğe bağlı) schiacciato
-
15 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 pizzichi di sale
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
500 g di filetti di scorfano puliti
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
528.3 mg
Protein
32.4 g
Kalori
945 kJ /
226 kcal
Yağ
9.1 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
1.2 g
Karbonhidrat
3.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sottovuoto ogni giorno
15 Tarif
İtalya
İtalya