Risotto pere, Gorgonzola e noci

Risotto pere, Gorgonzola e noci

4.3 53 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 900 - 950 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 300 g di pere sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 200 g di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
  • 70 g di gherigli di noci a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 282.7 mg
Protein 13.3 g
Kalori 2489.3 kJ / 595 kcal
Yağ 29.5 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 5.7 g
Karbonhidrat 70.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...