Risotto radicchio e uva

Risotto radicchio e uva

4.2 19 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g radicchio rosso a listarelle (0.5 cm)
  • 480 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
  • 100 g di vino rosso
  • 850 - 900 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 250 g di acini di uva rossa, a metà e senza semini
  • 60 g di burro freddo, a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 120.3 mg
Protein 12 g
Kalori 2082.5 kJ / 497.7 kcal
Yağ 18.5 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 8.8 g
Karbonhidrat 72.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...