Risotto alla zucca

Risotto alla zucca

2.9 134 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
  • 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
  • 850 - 900 g di acqua
  • 12 g di dado per brodo vegetale
  • 50 g di burro a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 115.8 mg
Protein 11.8 g
Kalori 1888.7 kJ / 451.5 kcal
Yağ 17 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...