Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

3.5 16 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
12 pezzi

Malzemeler

  • 270 g di farina di ceci
  • 50 g di farina tipo 00
  • 480 g di acqua
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 6 - 7 g di sale
  • formaggio fresco spalmabile tipo Quark o ricotta fresca, a piacere
  • rucola a piacere
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Sodyum 231.5 mg
Protein 5.2 g
Kalori 419.4 kJ / 100.3 kcal
Yağ 3.1 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 13.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...