Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto agli asparagi
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
35 g di cipolla a listarelle
-
350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
-
80 g di vino bianco secco
-
720 g di acqua
-
2 cucchiaini di sale
-
1 dado per brodo vegetale
-
20 g di burro
-
Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
1174.1 mg
Protein
8.7 g
Kalori
1745.5 kJ /
417.2 kcal
Yağ
12.4 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
4.1 g
Karbonhidrat
66.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Un amore di ricette
67 Tarif
İtalya
İtalya