Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 2 albumi
  • 25 g di semi di lino
  • 130 g Emmental a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • 100 g di quark
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 5 pizzichi di pepe macinato
  • 100 g di panna acida (30% di grassi)
  • 15 g di crema di rafano
  • 50 g di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
  • 50 g di funghi freschi a fette sottili
  • ½ mazzetto di aneto fresco senza gambi
  • 20 g di rucola
  • 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1146.7 mg
Protein 37.4 g
Kalori 2431.5 kJ / 581.2 kcal
Yağ 42.7 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 20.5 g
Karbonhidrat 13.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...