Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino

Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino

3.0 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 15sa 30 dk
8 porzioni

Malzemeler

  • 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
  • sale marino a piacere
  • pepe nero macinato a piacere
  • burro q.b.
  • 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 80 g di aceto balsamico
  • 250 g di vino rosso
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di cipolla rossa in quarti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 34 g
Kalori 2259 kJ / 540 kcal
Yağ 41 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...