Cihazlar ve Aksesuarlar
Gravlax de salmón
Hazırlık 25 dk
Toplam 60sa 30 dk
8 raciones
Malzemeler
-
150 g de azúcar
-
150 g de sal gorda
-
1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
-
30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
-
1000 g de lomo de salmón fresco con piel
-
2 cucharadas de brandy
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 ración
Sodyum
8357.8 mg
Protein
29.2 g
Kalori
1444 kJ /
345 kcal
Yağ
16.4 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
19.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Revista Thermomix nº 174
60 Tarif
İspanya
İspanya