Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

4.1 9 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
3 porzioni

Malzemeler

  • 200 g di farina di ceci
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 350 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 6 - 7 foglie di basilico fresco
  • farina di riso q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 832.3 mg
Protein 20.2 g
Kalori 1699.7 kJ / 406.3 kcal
Yağ 21 g
Lif 11 g
Doymuş Yağ 3.1 g
Karbonhidrat 36.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...