Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves

Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves

3.6 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 200 g de boulgour
  • 200 g de fèves fraîches ou surgelées
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 2 gousses d'ail
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 700 g de sauté de dinde en gros cubes
  • ½ - 1 c. à soupe de sauce harissa artisanale
  • 1 c. à soupe de concentré de tomate
  • ½ c. à soupe de ras el-hanout
  • du sel
  • 200 g d'eau
  • du poivre moulu
  • 80 g d'amandes effilées
  • coriandre fraîche effeuillée, pour servir

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 56 g
Kalori 2546 kJ / 607 kcal
Yağ 20 g
Karbonhidrat 47 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...