Torta di riso cacio e pepe

Torta di riso cacio e pepe

4.4 28 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • pepe nero macinato a piacere
  • 1 uovo
  • pangrattato q.b.
  • 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 709.9 mg
Protein 18.7 g
Kalori 2258.8 kJ / 539.8 kcal
Yağ 21.9 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 8.4 g
Karbonhidrat 71.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...