Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
6 porzioni

Malzemeler

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
  • 1700 g di acqua
  • 400 g di patate intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
  • 200 g di topinambur interi con la buccia
  • 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di sale + q.b.
  • 150 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • burro q.b.
  • 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
  • 20 g di burro
  • 250 g di latte
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 891.6 mg
Protein 18.4 g
Kalori 1637.5 kJ / 391.3 kcal
Yağ 17.2 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 9.2 g
Karbonhidrat 43.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...