Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haşlanmış Pirinç
- 1000 g su
- 1 ½ tk tuz
- 20 g zeytinyağı
- 250 g basmati pirinci, yıkanmış, süzdürülmüş
Tavuk
- 2 yk soya sosu
-
1
yk susam yağı, kavrulmuş
veya 1 yk zeytinyağı - 250 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, uzun şeritler halinde kesilmiş (3 cm kalınlığında)
Sebzeler
- 120 g havuç, soyulmuş, uç kısımları kesilmiş
- 200 g avokado, sert ve olgun, soyulmuş, yarıya bölünmüş
- 180 - 200 g erik domates, sert, besleyiciye tam olarak sığacak büyüklükte (2 küçük domates)
- 100 g kırmızı soğan, dikey olarak yarıya bölünmüş (½- 1 soğan)
- 200 g salatalık, soyulmuş veya soyulmamış, uç kısımları kesilmiş
- 160 g marul (yedikule marulu), kök kısmı kesilmiş, besleyicinin geniş kısmına sığmıyorsa ikiye bölünmüş
Yoğurt ve Kişniş Sosu
- 7 dal kişniş, taze, sadece yapraklar ve süslemek içim ekstra 1 dal kişniş yaprağı
- ½ tk tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 250 g yoğurt, tam yağlı
- 100 g mayonez
- 4 yk kaju, kavrulmuş, tuzsuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2671.2 kJ / 638.4 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 44.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 1855.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r803495