Baccalà con salsa samfaina

Baccalà con salsa samfaina

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di cipolle a pezzi (2 cm)
  • 250 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
  • 200 g di zucchine a tocchetti (1,5 cm)
  • 200 g di melanzana a tocchetti (1,5 cm)
  • 800 g di baccalà ammollato e dissalato (4 filetti) (vedere varianti)
  • 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato (isteğe bağlı)
  • olio di semi di arachide per friggere
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 14506.1 mg
Protein 130 g
Kalori 3387.3 kJ / 809.6 kcal
Yağ 18 g
Lif 5.9 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 25.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...