Fonduta di zucca con gamberi insaporiti

Fonduta di zucca con gamberi insaporiti

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 4 zucche Butternut, piccole (350-400 g ciascuna)
  • 4 pizzichi di sale
  • 100 - 200 g di maionese
  • 200 g Emmental a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di cipollotto solo la parte bianca, in quarti
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 20 di gamberetti freschi sgusciati
  • 1 cucchiaino olio extravergine di oliva

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1105.8 mg
Protein 34.1 g
Kalori 4167 kJ / 995.9 kcal
Yağ 69.1 g
Lif 11.3 g
Doymuş Yağ 23.9 g
Karbonhidrat 67.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...