Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

4.2 20 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 600 g di acqua
  • 300 g di bietole i gambi
  • 150 g di pane raffermo a cubetti
  • 1 uovo
  • 70 g pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Fontina a cubetti
  • olio extravergine di oliva q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 616 mg
Protein 17.5 g
Kalori 1307 kJ / 312.5 kcal
Yağ 11.3 g
Lif 2.2 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 37.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...