Cihazlar ve Aksesuarlar
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 fette
Malzemeler
Crema di Parmigiano Reggiano
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
2 uova
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
-
200 g farina tipo 00
-
35 g olio extravergine di oliva
-
75 g di acqua
-
5 g di sale
-
4 salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
-
250 g di scamorza a fette
-
1 uovo leggermente sbattuto
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 fetta
Sodyum
1128.7 mg
Protein
29.5 g
Kalori
2092.7 kJ /
500.2 kcal
Yağ
31.4 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
13.8 g
Karbonhidrat
26.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Voi...Noi...Bimby® - Aprile 2023
31 Tarif
İtalya
İtalya