Pesto di lattuga

Pesto di lattuga

4.6 30 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di gherigli di noci
  • 1 pezzetto di scorza di limone senza la parte bianca
  • 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
  • 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 324.7 mg
Protein 6.5 g
Kalori 1072.8 kJ / 256.5 kcal
Yağ 24.8 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 4.1 g
Karbonhidrat 1.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...