Baccalà mantecato alla veneziana

Baccalà mantecato alla veneziana

3.3 50 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di olio di semi di arachidi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • sale a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 88.9 mg
Protein 12.4 g
Kalori 1714.5 kJ / 409.8 kcal
Yağ 37.4 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 4.8 g
Karbonhidrat 6.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...