Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

3.7 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions

Malzemeler

  • 10 pincées de sel
  • 10 pincées de poivre moulu
  • 6 filets de bar
  • 600 g de champignons de Paris frais
  • 500 g de poireaux coupés en tronçons
  • 50 g d'échalotes
  • 100 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • 30 g de farine de blé
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 378.3 mg
Protein 29.6 g
Kalori 1472.1 kJ / 351.8 kcal
Yağ 15.6 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 8.4 g
Karbonhidrat 21.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...