Pane alla zucca e mandorle

Pane alla zucca e mandorle

4.7 44 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 5sa
20 fette

Malzemeler

  • 650 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 100 g farina tipo 2
  • 15 g zucchero
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 75 g di mandorle pelate
  • 15 g di sale + q.b.

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 296 mg
Protein 4 g
Kalori 603.5 kJ / 144.3 kcal
Yağ 4.8 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 0.6 g
Karbonhidrat 22.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...