Pain vaudois à la croix

Pain vaudois à la croix

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 13sa 30 dk
20 tranches

Malzemeler

Le levain
  • 150 g de farine blanche
  • 120 g d'eau
  • 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
  • 400 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 100 g de farine de blé complet
  • 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
  • 10 g de sel

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 tranche

Sodyum 195 mg
Protein 4 g
Kalori 539 kJ / 129 kcal
Yağ 0.4 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 0.1 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...