Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

4.2 342 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • 4 blancs de poulet
  • 1 c. à café de quatre-épices et 1 pincée
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 400 g d'eau bouillante
  • 250 g de pommes de terre farineuses en dés d'1 cm
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g de courge butternut en dés d'1 cm
  • 40 g de gorgonzola émietté
  • 50 g de cerneaux de noix de Grenoble

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 37 g
Kalori 1698 kJ / 406 kcal
Yağ 20 g
Karbonhidrat 17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...