Risotto al cavolo nero e Taleggio

Risotto al cavolo nero e Taleggio

4.6 96 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 20 g di scalogno
  • 100 g di cavolo nero le foglie, lavate e asciugate, private della costa centrale
  • 60 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
  • 40 g di vino bianco secco
  • 800 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di Taleggio a pezzi
  • 100 g di Fontina a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 688.6 mg
Protein 18 g
Kalori 2353.3 kJ / 562.5 kcal
Yağ 27.6 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 16 g
Karbonhidrat 65.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...