Risotto zafferano e speck

Risotto zafferano e speck

4.7 298 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 70 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
  • 1 bustina di zafferano
  • 20 g di burro
  • sale q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 509.2 mg
Protein 19.1 g
Kalori 2227.5 kJ / 532.5 kcal
Yağ 22.6 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 67.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...