Risotto radicchio e pancetta

Risotto radicchio e pancetta

4.5 96 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g pancetta a cubetti
  • 180 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • ½ cucchiaino di sale
  • pepe nero macinato a piacere
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 680.9 mg
Protein 11.7 g
Kalori 1774 kJ / 424 kcal
Yağ 14.4 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 3.5 g
Karbonhidrat 65.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...