香菇花雕雞
TM5 TM6

香菇花雕雞

4.8 (30 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 克 薑, 切片
  • 30 克 蔥, 蔥白切段,蔥綠切花
  • 1 大匙 油
  • 600 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約5公分)
  • 20 克 乾香菇, 浸泡15分鐘,瀝乾水份,對半切
  • 20 克 蠔油
  • 50 - 70 克 花雕酒, 依個人喜好調整
  • 1 茶匙 細白砂糖
  • 1 根 新鮮辣椒, 去籽,切絲,裝飾用

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
774 kJ / 185 kcal
Protein
15.8 g
Karbonhidrat
6.4 g
Yağ
9.5 g
Lif
0.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78088