Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fırınlanmış Sebzeler
- 450 g bebek patates, kabukları soyulmamış, küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş
- 200 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 200 g kiraz domates, en büyük boy
- 150 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, halkalar halinde dilimlenmiş (5-7 mm)
- 40 g zeytinyağı
-
250
g kaliforniya biberi, istediğiniz bir renk, parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm)
veya 250 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
-
1
tk Provencal Baharat Karışımı
veya 1 - 1 ½ tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)
Vakumda Pişmiş Bonfileler
- 1350 g su
- 20 g limon suyu
- 4 dana bonfile (her biri 180 g)
- 3 ½ - 4 yk tereyağı
- 2 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
Taze Otlu Hollandez Sos ve Sunum
- 15 - 20 g karışık taze ot (maydanoz, fesleğen, dereotu), sadece yaprakları, bk. Öneriler
- 20 g su
- 10 g limon suyu
- 175 g tereyağı (yumuşak), parçalara bölünmüş (2 cm), bonfileleri mühürlemek için ekstra 1 yk tereyağı
- 4 yumurta sarısı
- ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1 tutam karabiber
- tuz, bonfilelere serpmek için
- karabiber, bonfilelere serpmek için
- 1 yk zeytinyağı, bonfileleri mühürlemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3905 kJ / 932 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 75 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r780422