Pain torsadé au kamut

Pain torsadé au kamut

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 10 dk
2 pièces

Malzemeler

  • 300 g d'eau minérale
  • 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 2 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 350 g de farine de Kamut®
  • 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 pièce

Protein 34 g
Kalori 4206 kJ / 991 kcal
Yağ 4 g
Karbonhidrat 192 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...