Gratin de pomme de terre aux cèpes

Gratin de pomme de terre aux cèpes

4.3 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions

Malzemeler

  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
  • 350 g de cèpes frais en lamelles
    350 g de champignons frais, en lamelles
  • 3 - 4 pincées de sel et un peu pour assaisonner
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de ricotta fraîche
  • 1 œuf
  • 500 g de pommes de terre à chair ferme coupées en rondelles (3-4 mm)
  • 20 g de chapelure

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 301.9 mg
Protein 16.9 g
Kalori 1352.8 kJ / 323.3 kcal
Yağ 19 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 9.2 g
Karbonhidrat 22.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...