Asperges et sauce tartare au séré

Asperges et sauce tartare au séré

4.3 18 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

La sauce tartare
  • ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
  • 60 g de cornichons en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'oignons coupés en deux
  • 2 œufs cuits durs
  • 150 g d'huile de tournesol
  • 1 œuf frais (voir conseils)
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 2 c. à café de moutarde
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre, moulu
  • 250 g de séré demi-gras
Les asperges
  • 600 g d'eau
  • 1100 g d'asperges, blanches pelées
  • 1 ½ c. à café de sel

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 17.5 g
Kalori 2088 kJ / 504 kcal
Yağ 42 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...