Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

4.8 39 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 650 g di pomodori maturi, a metà
  • 350 g di pesche mature, a pezzi
  • 40 g di peperone verde
  • 60 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g di aceto
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di cetriolo pelato e a pezzi
  • 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 8 cubetti di ghiaccio

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 338.5 mg
Protein 1.8 g
Kalori 553.3 kJ / 132.3 kcal
Yağ 10.4 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 8.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...